Missa inte Logistics & Distribution 

Nu är det återigen dags för Logistics & Distribution i Stockholm efter att 2018 ha gått av stapeln i Malmö. Den 2-3 oktober öppnar Kistamässan upp portarna den heltäckande mötesplatsen för dig som vill hitta allt ifrån nya smarta logistik - och lagersystem till IT- lösningar och distribution.

Parallellt hittar du dessutom förpackningsmässorna Empack och Packaging Innovations vilket gör mötesplatsen än mer heltäckande – Ett välbeprövat framgångskoncept som branschen efterfrågar och som tar tillvara på viktiga synergieffekter. 

På plats samlas hela näringskedjan inom logistik under två intensiva dagar. Här träffar du allt ifrån branschens nyckelleverantörer till heta uppstickare med de senaste innovationerna. Dessutom presenterar vi ett gediget talarprogram med viktiga branschexperter, spännande inspiratörer och högaktuella paneldebatter. Ett besök på Logistics & Distribution är enkelt, tidseffektivt, heltäckande och värdefullt.

Vi på Logistik.se kommer att hålla dig uppdaterad på vad som händer under dessa dagar.

 

Några av de saker som händer den 2-3 oktober och som vi på Logistik.se tycker ser extra spännande ut är följande:

 

Bland mycket annat kommer Plastic Banks, CEO, David Katz att äntra scenen och det är första gången han är i Stockholm. The Plastic Bank är ett socialt initiativ som har som ambition att etablera sig i länder som saknar fungerande insamling och återvinning av plastavfall. Projektet har blivit känt världen över och är en stor del det globala arbetet mot ett platsfritt hav.

 

Andra som kommer att vara värda att lyssna på är MARIA SVANTEMARK som är Nordic Sustainability Manager på Findus Hon kommer att prata om behovet av en omställning mot ett mer hållbart samhälle så samtliga plan är med Parisavtal och Agenda 2030 redan fastställt. Frågan vem som är ansvarig för det här skiftet, och vilken roll förpacknings - och logistikbranschen har idag och ska ha imorgon, återstår dock att svara på. Eller? 

 

Sveriges mest framgångsrika, fotbollsdomare Jonas Eriksson, har kombinerar sin karriär inom fotbollen med en minst lika framgångsrik karriär som entreprenör, där han i flera branscher har startat, byggt upp, drivit och sedan sålt bolag med stor framgång. Kan bli riktigt roligt att lyssna på vad han har att säga.

 

Sen är det såklart alla spännande utställare. Vi kommer snart att börja presentera några av dem som vi tycker att ni absolut ska besöka.

PMG Media Group AB
Box 26029
750 26 Uppsala

E-post: info@logistik.se