Monter: M:07

www.jungheinrich.se

Jungheinrich

Koncernen Jungheinrich är en av världens ledande leverantörer av truckar, ställage och lagerlösningar. Den årliga tillverkningen globalt är över 91 000 truckar. Företaget har totalt 14 000 anställda och en omsättning på över 2,8 miljarder Euro. I Sverige har Jungheinrich cirka 150 medarbetare, varav mer än hälften ingår i den rikstäckande serviceorgansationen. Den årliga omsättningen för Jungheinrich Svenska AB överstiger 400 miljoner kronor. 

Ottosson Truck

Nära samarbete är vår framgångsfaktor i södra Sverige. Med ett gediget förflutet sedan 1969 har Ottosson Truck arbetat för att finnas där kunden finns. Ottosson Truck är välkända för sin familjära stämning och sitt personliga engagemang. Ottosson Truck är generalagent för två välkända truck märken, Hyundai och Tecna. Är även återförsäljare för Semax truck och Abeco. Vi erbjuder även tjänster som analyser, service, reparationer, goda ekonomiska lösningar, hyror samt produkter och div. tillbehör. 

Transportören

Transportören erbjuder dig transport- & logistiklösningar i toppklass – med mycket personlig touch.
Vi har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Norrköping. 
Vårt erbjudande: transporter från en 1/2 pall och uppåt, Parti- & fulla lass, Bud- & Express, Crossdocking- & distribution, Lager- & logistik samt Maskin- & Specialtransporter .
Vi har daglig täckning inrikes och i Norden. Du kan boka Europa med oss
Vi tar ansvar och ser till att era kunder blir nöjda genom att din last kommer fram till rätt plats - i rätt tid och till rätt pris...

PMG Media Group AB
Box 26029
750 26 Uppsala

E-post: info@logistik.se